Bryan Ruiz (ex-AA Gent) spreekt over een terugkeer naar België en de geruchten rond Standard: "Dan zal ik een beslissing nemen"
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 68 reacties

Bryan Ruiz (ex-AA Gent) spreekt over een terugkeer naar België en de geruchten rond Standard

Bryan Ruiz (ex-AA Gent) spreekt over een terugkeer naar België en de geruchten rond Standard: "Dan zal ik een beslissing nemen"
Foto: © photonews

Bryan Ruiz keerde maandagavond met Costa Rica nog eens terug naar ons land. De 32-jarige middenvelder voetbalde tussen 2006 en 2009 voor AA Gent.

Met een doelpunt zette Ruiz zijn land op voorsprong. "Of ik het Koning Boudewijnstadion nog kende? Absoluut. Ik scoorde hier in de bekerfinale tegen Anderlecht in 2008 (2-3-verlies, red.)", vertelde de Costa Ricaanse international na afloop.

"Het was fijn weer in België te zijn en te kunnen scoren, al was het resultaat niet wat ik ervan verwachtte."

"We zullen zien wat er tijdens het WK beweegt. Ik wil me in de kijker spelen."

Voor Ruiz breekt een belangrijk toernooi aan. Zijn contract bij het Portugese Sporting Lissabon liep namelijk af. Zit een terugkeer naar België erin?

"De Belgische ploegen volgen me, maar ik zal een keuze maken als ik er klaar voor ben. We zullen zien wat er tijdens het WK beweegt. Ik wil me in de kijker spelen. Als er een interessant voorstel mijn pad kruist, zal ik een beslissing nemen."

In de winter stond Ruiz dicht bij een overgang naar Standard. "Dat klopt, maar de deal kwam er niet volledig door. In voetbal is alles mogelijk, al wil ik graag nog enkele jaren in België blijven."

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties