Alderweireld maakt zich geen zorgen over defensie: "Maar als dat voorvalt, is het crisis"

Sander De Graeve Johan Walckiers
Sander De Graeve, Manuel Gonzalez Oubina en Johan Walckiers vanuit Dedovsk
| 0 reacties
Alderweireld maakt zich geen zorgen over defensie: "Maar als dat voorvalt, is het crisis"
Foto: © photonews

Op de tweede dag van de Rode Duivels in Rusland schoof Tottenham-verdediger Toby Alderweireld aan voor de pers op het oefencentrum van de Rode Duivels.

De defensie is voorlopig het zorgenkind van de Rode Duivels. "Hoe het met Vermaelen is? Dat moet je aan Thomas zelf vragen. Hij werkt zijn eigen programma af, maar ik denk dat het al iets beter gaat. We moeten ook vertrouwen hebben in de jongens die het daar de laatste wedstrijden deden."

Voet terugtrekken op training niet aan de orde

"Iedereen doet het maximale om zo snel mogelijk fit te zijn. Of ik zelf met de rem op speel? Neen, je maximaal inzetten is het beste om de wedstrijd voor te bereiden. Als je dat niet doet, kom je op de wedstrijd ook altijd te laat."

"Als we geen drie punten pakken tegen Panama komt er een crisis, denk ik. We zijn voorlopig dan ook alleen met Panama bezig. Ook de verdediging." Daar zijn immers verschillende opties. "We trainen ook met de verschillende defensies en proberen iets neer te zetten. Het klikt ook goed met iedereen. Wie er ook staat, je zal zien dat we progressie maken. Boyata speelt ook bij Celtic uiteraard, dat is ook een topclub, dus hij is wat gewend."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties