In de steek gelaten verdediger van Duitsland trilt van woede in interview na de match: "We werden aan ons lot overgelaten"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 1 reacties
In de steek gelaten verdediger van Duitsland trilt van woede in interview na de match: "We werden aan ons lot overgelaten"
Foto: © photonews

Duitsland ging gisteren al meteen met de billen bloot in Rusland. Een 0-1 nederlaag tegen Mexico. Verrassend en ook weer niet (gezien de zwakke aanloop naar het WK). Mats Hummels stak na afloop zijn ontgoocheling niet onder stoelen of banken en stond zelfs ingehouden te trillen van woede.

De centrale verdediger van Bayern München moest dan ook geregeld met lede ogen aanzien hoe zijn defensie overrompeld werd door de Mexicaanse aanvalsgolven. Ze kwamen van overal, maar toch vooral vanaf de linkerkant. Lozano, Vela en Chicharito profiteerden met volle teugen van de boulevard aan ruimte in de rug van de vaak - onoordeelkundig - mee oprukkende Joshua Kimmich. Tot grote frustratie van Hummels.

Te aanvallend

“Mexico heeft verdiend gewonnen. Terwijl wij … Hoe zal ik het zeggen? We hebben het te licht opgenomen, terwijl we wisten dat we dat zeker niet mochten doen. Als je met zeven of acht spelers aanvallend speelt, dan is het logisch dat je verdedigend minder staat. Of ik mij in de steek gelaten voel? Ja, dat heb ik intern al eens aangehaald. Maar in het verleden zag je dat niet zo hard", aldus de steunpilaar.  

"Onze verdediging staat niet goed. Jérôme Boateng en ik worden een beetje aan ons lot overgelaten. De Mexicanen hebben vandaag ten volle geprofiteerd op de counter", stond Hummels zichtbaar aangedaan te trillen op zijn benen. Noem het gerust ingehouden woede. Het rommelt bij Duitsland, zoveel is wel duidelijk. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties