Jordan Lukaku mag zijn borst natmaken voor nieuwe linkerflank van Lazio

Redactie
Jordan Lukaku mag zijn borst natmaken voor nieuwe linkerflank van Lazio

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 29/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Nainggolan - Wilshere - Pjanic - Foket - Vanzeir - Vanzeir - Pina Isla - Faes

Jordan Lukaku mag zijn borst natmaken voor nieuwe linkerflank van Lazio

Jordan Lukaku zal het volgend seizoen, als hij blijft tenminste, nog moeilijker krijgen bij Lazio. De Romeinse club heeft vandaag Riza Durmisi overgenomen van Real Betis. De Deense linksback tekende voor vijf seizoen en speelt op net dezelfde positie als Lukaku. 

Transfernieuws en Transfergeruchten 22/06

OFFICIEEL: Anderlecht breekt aflopende contract van doelman open

Anderlecht breekt aflopende contract van doelman open

Anderlecht is elke dag druk in de weer om het nieuwe seizoen optimaal te laten verlopen. Bovenop een tiental inkomende transfers wordt er ook werk gemaakt van de lopende contracten. (Lees meer)


Beerschot-Wilrijk zet ambities kracht bij en haalt met Dante Vanzeir nu ook versterking op bij KRC Genk

Beerschot Wilrijk realiseerde ook deze vrijdag opnieuw twee transfers en heeft daarmee al twaalf nieuwkomers beet. Het team zet de ambities op die manier ook opnieuw flink wat kracht bij. (Lees meer)


Italiaanse én Duitse interesse voor sterkhouder AA Gent

Ruilt Thomas Foket AA Gent deze zomer in voor een buitenlands avontuur? Het zou nog steeds zomaar kunnen, want de Buffalo wordt het hof gemaakt door diverse clubs. (Lees meer)


Tomas Pina kon zich nooit echt doorzetten bij Club Brugge, maar Alaves wil hem wel

Club Brugge liet vorige zomer verschillende jongens die niet op speelminuten konden rekenen vertrekken. Voor sommigen van hen wordt nu een definitieve oplossing gezocht. (Lees meer)


Wilshere heeft clubs voor het uitkiezen

Jack Wilshere - de 26-jarige Engelsman die de poorten van Arsenal achter zich dichtdoet - heeft de clubs voor het uitkiezen. Juventus, Sampdoria, Everton, West Ham en volgens de Italiaanse media nu ook AC Milan zien wel wat in hem.


Radja Nainggolan doet zijn intrede op eigenzinnige manier

Radja Nainggolan gaat AS Roma inruilen voor Internazionale. De Belgische middenvelder kondigde zelf zijn overgang naar de topclub uit Milaan aan. (Lees meer)


Barcelona gaat 35 miljoen neerleggen voor verdediger

Barcelona aast op de diensten van Clément Lenglet en gaat de clausule van 35 miljoen euro in diens contract bij Sevilla op tafel leggen om de 23-jarige centrale verdediger over te nemen.


'Goalgetter tegen Argentinië, nu op weg naar Premier League?'

Ante Rebic scoorde op knappe wijze voor Kroatië tegen Argentinië, nu staan de clubs al voor hem in de wachtrij. 

Zo zou Tottenham hem willen weghalen bij Frankfurt, dat hem deze zomer normaliter definitief overneemt van Fiorentina na een huurbeurt van twee seizoenen.


'Pjanic is op weg naar deze topclub voor 80 miljoen euro'

Miralem Pjanic trekt meer dan waarschijnlijk van Juventus naar Chelsea. Ook Barcelona was geïnteresseerd, maar in de Italiaanse pers is het nu al duidelijk dat het een trip naar de Premier League wordt. Met de deal zou 80 miljoen euro gemoeid zijn. 


Officieel: Villarreal haalt Argentijn op bij Everton

Ramiro Funes Mori trekt van Everton naar Villarreal. De Argentijnse centrale verdediger tekent er een contract voor vier seizoenen.


OFFICIEEL: Gent haalt aanwinst op bij Standard
Foto: © photonews

OFFICIEEL: Gent haalt Jean-Luc Dompé op bij Standard

Het hing al enkele dagen in de lucht, maar KAA Gent heeft nu ook officieel opnieuw beet. Het haalt een speler op bij Standard. (Lees meer)


Beerschot-Wilrijk gaat shoppen bij Anderlecht en heeft Jorn Vancamp beet

Beerschot-Wilrijk wil er maar wat graag staan in het nieuwe seizoen in 1B en promotie afdwingen naar het hoogste niveau. Daartoe deed het al flink wat transfers en ook vrijdag is het opnieuw raak. (Lees meer)


Beerschot Wilrijk blijft zich versterken

Beerschot Wilrijk realiseerde donderdag met de komst van verdediger Gökhan Kardes zijn tiende zomertransfer. Nummer elf landt vrijdag op het Kiel. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 21/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 23/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties