Opmerkelijk: Na de Google-spits heeft Kortrijk nu een Google Translate-verdediger

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Hoboken
| 0 reacties
Opmerkelijk: Na de Google-spits heeft Kortrijk nu een Google Translate-verdediger
Foto: SDG

Mohammad Naderi streek deze zomer in Kortrijk neer. De 21-jarige Iraniër bulkt naar verluidt van het talent, maar heeft één manco. Hij spreekt geen letter Engels.

"Naderi is hier nog maar net en spreekt geen Engels. Qua communicatie is dat voorlopig een probleem", aldus Glen De Boeck. "Maar we hebben allemaal een app geïnstalleerd en als we daarin Engels praten, wordt dat vertaald." Het gaat uiteraard om Google Translate, wat ondergetekende in Rusland deze zomer maar al te vaak gebruikte.

Kapitein Hannes Van Der Bruggen bevestigt. "Het is een jongen met nog veel groeimarge, eens hij Engels leert zal dat allemaal heel wat vlotter gaan. Hij komt ook van een totaal andere cultuur, maar Google Translate helpt." Verder werden Naderi ook al de voetbaltermen aangeleerd. "Links, rechts, press, push, en die dingen. Volgende week begint hij met zijn lessen Engels en dan vlot het wel."

Bruggetje naar Istvan Bakx

KV Kortrijk en Google, het is toch wat. Zo haalde Hein Vanhaezebrouck ooit een spits binnen op basis van een zoektocht via Google. Hein was tevreden, want hij nam Istvan Bakx later mee naar Genk. Momenteel speelt de Nederlander(foto) bij Top Oss.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eerste Divisie

Nieuwste reacties