Reactie Pijlsnelle linksachter geeft meteen visitekaartje af bij Antwerp: "Het is een gave"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Antwerpen
| 14 reacties
Pijlsnelle linksachter geeft meteen visitekaartje af bij Antwerp: "Het is een gave"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met Simen Juklerod heeft Antwerp er een veelzijdige en vooral pijlsnelle vleugelverdediger bij. In zijn eerste minuten tegen Panathinaikos liet de Noor meteen een goeie indruk achter.

"Het was een geweldige wedstrijd en vooral een geweldige ervaring om hier voor het eerst te spelen. We kwamen op achterstand, maar konden dat toch nog ombuigen", aldus Juklerod na de zege tegen het Griekse Panathinaikos.

Linksback blijft mijn beste positie, maar ik hou wel van aanvallen -Simen Juklerod

De Noor toonde meteen dat hij op verschillende plaatsen zijn streng kan trekken. Hij viel in op de rechterkant van het middenveld en ging na de vervanging van Opare -ook al een snelle nieuwkomer op de backpositie- op linksachter staan. "Normaal gezien is linksback mijn beste positie."

"Als ik speel ben ik tevreden, om het even waar. Ik speelde al vaak op rechts omdat ik dan naar binnen kan snijden en trappen, maar links blijft mijn beste positie. Ik hou wel van aanvallen, maar word ook beter defensief. Ik zie mezelf als een moderne voetballer." Hij is ook nog eens pijlsnel. "Ik weet dat het met mijn lengte niet altijd evident is, het is een gave."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties