UPDATE Mbemba heeft eindelijk zijn transfer beet, ook voor Matz Sels schijnt er licht aan het einde van de tunnel

UPDATE Mbemba heeft eindelijk zijn transfer beet, ook voor Matz Sels schijnt er licht aan het einde van de tunnel
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Matz Sels en Chancel Mbemba leken enkele weken geleden door middel van een 'package deal' op weg naar Anderlecht, maar de transfers gingen niet door. Ondertussen heeft Mbemba met FC Porto een nieuwe werkgever gevonden en ook voor doelman Sels lijkt de witte rook er snel te gaan komen.

Doelman Sels had een persoonlijk akkoord met Anderlecht, maar Newcastle United deed moeilijk en zo ging de transfer uiteindelijk niet door. Paars-wit vond ondertussen met Didillon al een valabel alternatief.

Einde impasse

Ondertussen ziet het er naar uit dat de goalie nu wél een nieuwe club op het oog heeft. Straatsburg zou hem wel eens kunnen binnenhalen, weet alvast Daily Mail. Hij zou om en bij de 5 miljoen euro gaan kosten.

Ook voor Mbemba is er volgens de Britse krant zo goed als een vergelijk, hij staat zo opnieuw een stapje dichter bij een deal met Porto en dat voor bijna 7 miljoen euro. UPDATE: intussen heeft de Portugese topclub de komst van de 23-jarige Congolees bevestigd via Twitter. Mbemba tekent een contract voor vier seizoenen, tot 2022. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties