Aanwinst Antwerp is duidelijk: "Even terug 'thuiskomen', om daarna opnieuw een transfer te versieren"
Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Antwerp
| 7 reacties

Daniel Opare kwam over van Augsburg en werd één van de meest verrassende transfers van deze zomer

Aanwinst Antwerp is duidelijk: "Even terug 'thuiskomen', om daarna opnieuw een transfer te versieren"
Foto: © Photonews

Bij Antwerp hebben ze al goeie zaakjes gedaan. Zo haalden ze niet één maar twee pijlsnelle flankverdedigers in huis. Één daarvan is een oude bekende.

Daniel Opare speelde, voor een transfer naar de Bundesliga, immers vier jaar in Standard en komt dus terug 'thuis' in België. "Ik ben terug en het voelt goed. Ik kom hier Arslanagic, Van Damme en Bolat tegen, dus dit is thuis voor mij", aldus de Ghanees. "Ik heb gesproken met Luciano D'Onofrio en ik geloof in het project van Antwerp", legde hij zijn keuze uit. "Ik wil Antwerp helpen om een groot team in België te worden."

"Ik kan zowel links als rechts uit de voeten. Links vind ik wel leuk, omdat ik dan naar binnen kan komen en schieten." Vorige week maakte hij zo een wondergoal. "Ik hoop dat er zo nog wat momenten komen", lachte hij.

Niet voor de lange duur

Hij is in België om zijn carrière opnieuw te lanceren. "Er gebeuren soms dingen in het voetbal, hé. Ik speelde eerst alles bij Augsburg, maar toen mijn contract afliep, hebben ze iemand anders een kans gegeven omdat ik niet wou bijtekenen. Ik kom nu terug naar hier om wat stabiliteit te vinden en daarna opnieuw een transfer te versieren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties