Michel Preud'homme vraagt tijd ondanks prima seizoensstart: "Ik ben niet naïef"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Luik
| 14 reacties
Michel Preud'homme vraagt tijd ondanks prima seizoensstart: "Ik ben niet naïef"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het werd een succesvolle start van het seizoen voor Michel Preud'homme. Standard klopte AA Gent (3-2) in de openingsmatch van het nieuwe seizoen. Maar helemaal tevreden was de Luikse oefenmeester nog niet.

Vijf goals in de eerste match van het nieuwe seizoen, de neutrale toeschouwer werd meteen verwend. "Het was inderdaad een goede match in deze hitte", aldus Preud'homme op de persconferentie na de match. "Het waren twee ploegen die willen voetballen en graag hoog drukken. Met als resultaat vijf goals en veel kansen. Ik denk dat we gezien het aantal kansen de zege wel verdienen."

Zonder sleutelspelers 

Nochtans moest Standard het zonder Sa, Lestienne en Carcela zien te rooien. "We beginnen aan deze competitie zonder enkele sleutelspelers. De rest van de groep heeft het gedaan. Op sommige momenten hebben we het zelfs heel goed gedaan. Maar ik ben niet naiëf. Sommige dingen waren niet goed. We gaven te veel ruimte weg aan Gent."

"Maar we beginnen thuis met een zege, dus dat is wel bevredigend. Nu kunnen we verder blijven bouwen, want op zo'n korte tijd is het zeker niet gemakkelijk om een ploeg te bouwen", besluit de Standard-coach. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties