Genk-speler op dun bezaaide positie valt uit maar: "Genoeg jongens die dat kunnen invullen"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout vanuit Lokeren
| 6 reacties

Philippe Clement niet al te bezorgd over uitvallen van Maehle

Genk-speler op dun bezaaide positie valt uit maar: "Genoeg jongens die dat kunnen invullen"

Het is nog vroeg op het seizoen, maar de breedte van de Genkse kern krijgt nu al een hoop lof. Dat mag ook als je ziet wie Philippe Clement nog van de bank kan brengen. Ook het uitvallen van rechtsachter Maehle, de enige domper op de feustvreugde in Lokeren, mag Genk niet uit zijn lood slaan.

Het was natuurlijk wel een jammere zaak, want de positie van rechterflankverdediger is misschien één van de weinige dun bezaaide posities in de kern. "Hij kreeg een kniestoot op zijn bil. Hij had een ijsbeen, zoals ze in Limburg zeggen. Dat is de reden waarom hij van het terrein moest komen. Hij kon echt niet meer voort", moest trainer Philippe Clement erkennen.

Volgens de veldheer van KRC zijn er op die plek echt nog wel andere spelers voorhanden om het team uit de nood te helpen. "Bojan Nastic kan die positie ook invullen. Rubin Seigers heeft daar ook al gespeeld in de voorbereiding. Er zijn genoeg jongens die dat kunnen invullen. Je ziet dat veel spelers gegroeid zijn. We moeten al snel weer klaar staan voor de volgende uitdaging. We hopen twaalf matchen te kunnen spelen op korte tijd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties