Straf voorstel: "Coucke kan de kwade mensen nog een dienst bewijzen door spelers van RSCA naar Oostende te sturen"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 15 reacties
Straf voorstel: "Coucke kan de kwade mensen nog een dienst bewijzen door spelers van RSCA naar Oostende te sturen"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is een bijzondere zondag voor Marc Coucke met het duel tussen zijn 'nieuwe' Anderlecht en zijn 'oude' Oostende op het programma. De voorzitter heeft het bij veel kustbewoners verkorven, maar analist Marc Degryse heeft een opmerkelijk voorstel.

"Uiteindelijk was het allemaal wel te verwachten", begint Degryse in de studio van Play Sports. "Luc Devroe is eerst gegaan, maar dat mocht lang niet officieel zijn. Spelers als Milic en Musona zouden zouden in principe niet gaan en kwamen dan toch. Zelfs de dokter is mee en noem maar op. Maar het is op zich wel normaal dat Marc Coucke zich wil omringen met zijn mensen."

Omgekeerde richting

In Oostende kunnen veel mensen niet lachen met de transfers van hun voormalige voorzitter, al heeft Degryse nog een opvallend idee om ze te sussen. "Hij kan de kwade mensen misschien nog een dienst bewijzen door spelers terug te geven. Er is nog een maand tijd voor transfers."

"Er zijn toch spelers genoeg bij Anderlecht die op een zijspoor zitten en hun kans kunnen krijgen bij Oostende. Op die manier kan Coucke toch een beetje tonen dat hij nog een hart heeft voor KVO."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties