Ook toptalent bij Anderlecht begon te twijfelen: "We werden verschillende keren gecontacteerd door andere clubs"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 15 reacties

De vader van Hannes Delcroix zag ook dat er buitenlandse interesse was voor zijn zoon

Ook toptalent bij Anderlecht begon te twijfelen: "We werden verschillende keren gecontacteerd door andere clubs"
Foto: © photonews

Anderlecht zet vol in op de jeugd. Eindelijk, zou je zo zeggen, want ze zagen al verschillende talenten vertrekken omdat die geen toekomst zagen bij de club. Eentje is er echter geduldig gebleven. "En nu hopen dat het loont!"

Hannes Delcroix mocht na de blessure van Antonio Milic eindelijk zijn debuut maken voor paars-wit. Hij zit al twee jaar bij de A-ploeg - zelfs Weiler merkte zijn talent op - maar de 19-jarige kende de voorbije seizoenen heel wat blessures. 

Maar nu is hij klaar om te vlammen. Bij Anderlecht, want ook hij had zijn koffers kunnen pakken. "Het is hoopgevend", zegt de vader van de jonge verdediger in Het Nieuwsblad. "De voorbije jaren hebben we zelf gezien hoeveel de club investeert in haar jeugdopleiding op het vlak van infrastructuur, trainers, schoolopvolging, sociale cel, vervoer..."

Kindermans

"Elk jaar werd Anderlecht kampioen in de meeste jeugdcategorieën en toch stroomden er maar weinig spelers door tot in de A-kern. Dat vonden we jammer. Ook wij zijn meermaals gecontacteerd door andere clubs. Uiteindelijk zijn we toch blij dat we de goede raad van meneer Kindermans hebben opgevolgd en bij Anderlecht zijn gebleven. Hopelijk gaat het vanaf nu lonen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties