Oei, kersverse doelman van Chelsea krijgt meteen vertrouwen van zijn coach: "Kepa is natuurlijk geen Courtois"
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 13 reacties

Chelsea-coach Sarri spreekt over transfer Courtois en kapitein Hazard

Oei, kersverse doelman van Chelsea krijgt meteen vertrouwen van zijn coach: "Kepa is natuurlijk geen Courtois"

Maurizio Sarri sprak deze namiddag de pers toe in aanloop naar zijn openingswedstrijd in de Premier League, Huddersfield-Chelsea. Over Thibaut Courtois en Eden Hazard kreeg hij de dag na een bewogen Transfer Deadline Day natuurlijk ook vragen.

"Courtois was duidelijk: hij wou vertrekken naar Real Madrid", bevestigde Sarri wat we al wisten. "Maar we hebben een jonge doelman in de plaats gehaald, één van de beste in Europa dan nog wel. Daar zijn we uiteraard heel blij mee."

De duurste doelman ter wereld moet echter eerst nog wat bijgeschaafd worden, vindt Sarri. "Hij is pas 23 jaar oud. Ik hoop dat hij snel kan groeien, want hij is natuurlijk geen Courtois."

In tegenstelling tot Courtois koos die andere Rode Duivel wél om te blijven. "Hazard blijft bij ons. Ik heb drie à vier keer met hem gesproken en hij heeft nooit iets gezegd over een transfer. Dus volgens mij is hij heel tevreden om hier te blijven", sprak de coach.

Sarri gaf ten slotte nog aan dat niet Hazard, maar wel Azpilicueta de kapiteinsband zal dragen in de openingswedstrijd tegen Huddersfield. Die beslissing is echter niet definitief voor de rest van het seizoen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties