Duurste STVV-aankoop ooit scoorde meteen: "Geen druk, maar ik wil 10 à 15 keer scoren"
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties

Mohamed Buya Turay liet zich meteen zien in het shirt van STVV

Duurste STVV-aankoop ooit scoorde meteen: "Geen druk, maar ik wil 10 à 15 keer scoren"
Foto: © photonews

Bij STVV opende zaterdagavond Mohamed Buya Turay zijn rekening. De 23-jarige aanvaller uit Sierra Leone liet in een invalbeurt van een halfuur een prima indruk achter.

De Truiense doelpuntenmaker stond met de glimlach de pers te woord. "Ik ben blij met het punt dat we nog pakten, want de situatie zag er even slecht uit na de 0-1. We creëerden genoeg kansen. Maar voetbal draait om doelpunten maken en de druk die daarmee gepaard gaat."

Daar lijkt Buya geen last van te hebben? "Stress ken ik niet. Ik ben altijd happy.  Wat wil je, voetbal is mijn passie. Die kopbal zag er misschien spectaculair uit, maar ik deed gewoon mijn ding."

"Ik wil laten zien waarom de club zoveel geld voor me betaalde."

In 30 minuten liet de spits zich meerdere keren zien. "Als ik in de box kom, wil ik gevaarlijk zijn. Dat ik de duurste aanvaller (een kleine 2 miljoen euro telden de Kanaries voor hem neer, red.) uit de clubgeschiedenis ben? Daar lig ik niet wakker van. Ik wil laten zien waarom de club zoveel geld voor me betaalde. Met tien à vijftien goals zal ik tevreden zijn. Maar laten we beginnen met een 6 op 6." (lacht)

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties