Club Brugge pakt eerste punten af van Anderlecht, Leko maakt belofte: "Jullie zullen nog een beter Club zien"
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Brugge
| 136 reacties

Ivan Leko verwacht een spannend seizoen in de JPL, met Club Brugge op kop

Club Brugge pakt eerste punten af van Anderlecht, Leko maakt belofte: "Jullie zullen nog een beter Club zien"

Ivan Leko heeft het geflikt. De coach koos voor een gedurfde opstelling tegen Anderlecht en Club Brugge mocht meer dan verdiend zegevieren. Zijn analyse van de 2-1.

"We wisten op voorhand dat het moeilijk zou worden tegen Anderlecht", begon Leko aan zijn persbabbel. "Dominant, sterk, pressing, individuele kwaliteit... We mogen dus heel tevreden zijn met dit resultaat."

De coach zag zijn Club Brugge de match onder controle houden. "Na de rust was de 3-1 dichter bij dan de 2-2. Enkel het laatste kwartier hadden we last met hun powerplay, weliswaar zonder kansen. Eigenlijk moesten we die wedstrijd gewoon doodmaken."

"Het collectief stond er en sommige spelers zaten op een erg hoog niveau. Hans Vanaken was fantastisch. Hij speelde zo mooi en creatief, mét rendement", zei hij over de beste speler op het veld.

En als we Leko mogen geloven, kan Club Brugge alleen maar omhoog gaan. "We zijn nog niet op 100%. Jullie zullen nog een beter Club zien", verklaarde hij. "Wij, Anderlecht, Standard, Genk, Gent... Het zal nog een heel interessant en spannend seizoen worden in de Jupiler Pro League."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties