Wesley is terug, transferhuiswerk van Club Brugge is af: "Nu hebben we meer tijd om de puzzelstukjes in elkaar te leggen"
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Club Brugge
| 9 reacties

Ivan Leko deed een gedurfde zet met Wesley in Club Brugge-Anderlecht

Wesley is terug, transferhuiswerk van Club Brugge is af: "Nu hebben we meer tijd om de puzzelstukjes in elkaar te leggen"

Tot zaterdagochtend had niemand het verwacht, maar Wesley Moraes mocht dan toch aantreden in de topper Club Brugge-Anderlecht. Ivan Leko twijfelde niet en gooide zijn spits meteen in de basis, mét resultaat. Zonder te scoren was hij van levensbelang in de 2-1 zege.

"Het was zeker een verrassing dat Wesley mocht spelen. We hadden er totaal geen rekening mee gehouden en hadden ons dan ook op een andere manier voorbereid", zei Leko over de opvallende ontwikkeling.

Het duel Vranjes-Wesley had er eigenlijk nooit mogen komen.

Aangezien de beslissing pas zaterdagmiddag viel, moest alles in sneltempo gebeuren. "Die laatste training hebben we wel gebruikt om de tactiek met Wesley en Rezaei in te oefenen. Dat was de keuze die we uiteindelijk gemaakt hebben. Gelukkig hebben we nu meer tijd om de puzzelstukjes in elkaar te leggen."

Een kern om op drie fronten te strijden

"Voor de technische staf begint het werk nu pas. De ploeg is gemaakt. We zijn blij met wat we hebben, we hebben kwaliteit en breedte genoeg in de kern om de komende maanden in drie competities te strijden." Bij Club Brugge worden in principe dus alleen nog uitgaande transfers verwacht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties