Vincent Mannaert verklaart hoe Club Brugge uitkwam bij recordaankoop Rezaei

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 17 reacties
Vincent Mannaert verklaart hoe Club Brugge uitkwam bij recordaankoop Rezaei

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De kop is eraf voor Kaveh Rezaei: slechts enkele dagen nadat hij voor de duurste binnenlandse transfer ooit zorgde, mocht hij debuteren in blauw-zwart tegen Anderlecht (2-1). Vincent Mannaert legt uit hoe Club Brugge hem vastlegde.

Een prijskaartje van 5 miljoen euro verdient wel een woordje uitleg. "Het is natuurlijk heel veel geld. Maar ik zeg het al jaren: voetbal is een collectieve sport. We bepalen een transferbeleid om een volwaardig elftal op de been te zetten. Soms haal je ook spelers heel goedkoop binnen, zoals met bijvoorbeeld Vormer het geval was", begint clubmanager Vincent Mannaert aan zijn uitleg op Vista.

Nieuwe vervanger voor Diaby

"We hielden wel rekening met een vertrek van Diaby (onlangs getekend bij Sporting Lissabon, red.), maar we hebben lang afgewacht. Leko wilde eerst zien of Dennis zijn rol kon overnemen en besliste uiteindelijk dat we toch een andere vervanger nodig hadden." Dat werd dan vorige week Kaveh Rezaei van Charleroi.

"Hij beschikt over de drie eigenschappen die we zochten in een nieuwe spits: scorend vermogen, direct inzetbaar en iemand die bij het huis past. Rezaei voldeed aan die verwachtingen", besloot Mannaert.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties