"Hebben van niemand schrik": Opare kijkt met vertrouwen uit naar de topper tegen paars-wit
Dirk Pieters
| 20 reacties

Antwerp is klaar voor de topper tegen Anderlecht

"Hebben van niemand schrik": Opare kijkt met vertrouwen uit naar de topper tegen paars-wit

Antwerp is het nieuwe seizoen begonnen met een knappe 11 op 15. Nu wacht zondag de topper op het veld van Anderlecht. De Great Old kan knappe cijfers voorleggen en kan ongeslagen vertrekken naar het Constant Vanden Stockstadion en dat geeft natuurlijk vertrouwen bij de spelers.

Vorig seizoen begon Antwerp als nieuwkomer in de Jupiler Pro League met een knappe tien op vijftien aan de competitie en doet het dit jaar zelfs nog een tikkeltje beter. Dat geeft vertrouwen naar de topper van zondag toe. "We zijn goed bezig en hebben veel respect voor Anderlecht, maar sorry we zijn niet bang van hen. We moeten van niemand bang zijn dit seizoen", aldus Opare zaterdag na de wedstrijd tegen Cercle Brugge.

Onze organisatie behouden

"We moeten onze focus blijven tonen van de laatste weken en blijven spelen zoals we bezig zijn." Ook daar is doelman Sinan Bolat het mee eens. "We zijn goed begonnen en hebben veel vertrouwen. Vooral de drie punten thuis houden tegen Cercle Brugge deden deugd. Het zal een hele moeilijke wedstrijd worden tegen Anderlecht, maar als we onze organisatie kunnen behouden kunnen we daar misschien iets rapen."

Voor Simen Juklerod zal het een eerste bezoek worden aan de Brusselse topclub. "Natuurlijk ken ik Anderlecht. Het is een grote club om tegen te spelen. Voor zo'n wedstrijden doe je het uiteindelijk allemaal. Ik voel me steeds beter en beter in de Belgische competitie en ben er klaar voor." 

  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties