Coaches vol lof voor elkaar na doldwaze wedstrijd: "Dan zie je hun enorme kwaliteiten" vs "Best voetballende ploeg van België"

Coaches vol lof voor elkaar na doldwaze wedstrijd: "Dan zie je hun enorme kwaliteiten" vs "Best voetballende ploeg van België"
Foto: © photonews

KV Kortrijk - KRC Genk eindigde na een dolle tweede helft op 3-3. Achteraf waren beide coaches echter wel trots op hun team en vol lof voor de tegenstander.

Philippe Clement had het vooraf al gezegd dat volgens hem KV Kortrijk een team is met een kern die play-off 1 zou kunnen spelen. "Ze speelden in de omschakeling, maar wel heel efficiënt. We hebben gezien wat een goede ploeg Kortrijk is", ging hij daar na de wedstrijd in het Guldensporenstadion op door.

"We sluiten zes weken wel erg positief af: 10 overwinningen en twee gelijke spelen, dat zijn knappe cijfers. Ook van een achterstand kunnen we terugkomen met goed en positief voetbal, daar ben ik erg blij mee. Laat iedereen nu maar genieten bij zijn nationale ploeg, daarna gaat de volle focus naar Anderlecht.”

Beste middenveld van België

Glen De Boeck van zijn kant had dan ook weer lof voor de bezoekers: "Een genot om naar te kijken. Ze hebben het beste middenveld van België en ze brengen het beste voetbal van het land. Mijn oprechte felicitaties voor het werk van Philippe."

“Genk verdiende absoluut niet te verliezen, dus na een knotsgekke tweede helft was een gelijkspel misschien wel de terechte uitslag. Een overwinning voor ons was misschien niet correct geweest. Toch ben ik enorm fier op mijn spelers voor wat ze in de tweede helft lieten zien.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties