Wesley spreekt na alle commotie rond zijn persoon: "Het is moeilijk om rustig te blijven"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 33 reacties

Wesley Moraes vertelt over hoe hij al die commotie rond zijn schorsing beleefde

Wesley spreekt na alle commotie rond zijn persoon: "Het is moeilijk om rustig te blijven"

En nu mag het weer over voetbal gaan... Wesley Moraes is na zijn elleboogstoot zoveel in het nieuws geweest. Iedereen had er wel een mening over. En dan nog de hele soap errond... Het hele welles-nietes-spelletje sleept trouwens nog altijd aan. "Ik heb mijn lesje geleerd", zegt hij wel.

Wesley kreeg voor zijn slag zes matchen schorsing. Normaal gezien dan, want u weet wel wat er daarna gebeurde. "Zes matchen schorsing... Ik kon wel wenen, weet je. Ik was zó goed gestart aan het seizoen en dan plots...", vertelt hij in HLN.

"Wat er toen allemaal gezegd en gebeurd is, heb ik nooit goed beseft. Op een gegeven moment zei Dévy (Rigaux, teammanager, red.) dat ik weer mocht spelen, maar waarom wist ik niet. Het maakte me ook niet uit."

Nooit meer?

"Ik voelde me zo ongelukkig toen ik aan de kant moest blijven, dat de motivatie ongelooflijk groot was toen ik weer mocht spelen tegen Anderlecht. De ploeg had mij nodig - dat heb ik gevoeld aan mijn ploegmakkers toen ik niet mocht spelen. "

De verdedigers weten dat ze de grote Braziliaan kunnen uit balans brengen. "Ik weet dat ze als een gek naar mij toe vliegen, maar ik leer ermee omgaan. Dit zal niet meer gebeuren. Ik had ook nooit de intentie om iemand te blesseren. Ik heb mijn lesje wel geleerd. Het is moeilijk om rustig te blijven wanneer ze je aanvallen, maar dat geldt voor elke speler."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties