Nieuw systeem van Roeselare rendeert aan den Dreef: "Nu proberen om een reeks neer te zetten"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Leuven
| 1 reacties
Nieuw systeem van Roeselare rendeert aan den Dreef: "Nu proberen om een reeks neer te zetten"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KSV Roeselare heeft OHL nog wat dieper in de put geduwd door met 0-2 te gaan winnen aan den Dreef. Maker van het openingsdoelpunt Thibaut Van Acker vond het een verdiende zege van zijn team.

"Ik vind deze zege verdiend, zeker op basis van de eerste helft", vertelde Van Acker na de match. "We hebben goed de ruimtes benut en goed uitgevoetbald. In het begin sprongen we niet efficiënt om met de kansen, maar vanaf die eerste goal bloeide de ploeg open. Dan zie je dat we een ploeg hebben met enorm veel kwaliteiten."

Roeselare speelde voor het eerst dit seizoen in een 3-5-2. "Dat systeem heeft goed gewerkt. We hebben er hard op getraind deze week. We wisten dat er veel ruimte op de flanken zou komen en dat hebben we met ons middenveld goed benut. In de tweede helft kwamen we iets meer onder druk, maar dan krijgen we nog een verdiende penalty."

Ligamenten gescheurd

Opnieuw een sterke match van het jeugdproduct van Club Brugge. "Ik ben goed aan het seizoen gestart, maar op Tubeke heb ik jammer genoeg mijn ligamenten gescheurd. Zo was ik wat uit mijn ritme. Maar ik voel me opnieuw 100% en dan kan ik het team iets bijbrengen."

"Als we hard werken, kunnen we nog veel punten pakken. Het wordt belangrijk om volgende week de drie punten thuis te houden. In deze reeks kan iedereen van elkaar winnen, maar we moeten proberen om een reeks neer te zetten", besluit Van Acker. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties