Onrust bij Beerschot Wilrijk en vragen over Vreven, bestuur reageert op de situatie

Onrust bij Beerschot Wilrijk en vragen over Vreven, bestuur reageert op de situatie
Foto: © photonews

Beerschot Wilrijk is nog niet helemaal uitgeteld voor de eerste periodetitel, maar het is wel héél onrustig op het Kiel. De fans zijn het magere spel én de magere resultaten beu. En ook in de spelersgroep is er veel twijfel. Hoe zit het met de positie van Stijn Vreven?

Het bestuur van Beerschot Wilrijk wil nog geen harde woorden gebruiken, maar het is niet zo dat ze vol hun vertrouwen uitspreken. "Wij hebben totaal niet het gevoel dat de spelersgroep het niet een kans wil geven met Stijn Vreven, ­integendeel. Het komt er op dit ­moment gewoon niet uit", zegt bestuurslid Walter Damen in GvA.

"De ideeën van de coach worden onvoldoende ­begrepen. Het is duidelijk dat het ­gevraagde spelconcept van de coach momenteel onvoldoende opgepikt wordt door de spelersgroep. Daarom dat we intern naar een oplossing ­zoeken. We moeten er samen ­uitkomen."

We mijden geen enkel gesprek

Kan de kentering er komen onder Vreven? De beslissing daarover zal afhangen van de volgende twee wedstrijden tegen Cercle Brugge en Westerlo. "We moeten ­bekijken op welke manier het gekende voetbal van Beerschot kan terugkeren. In dat kader mijden we geen enkel ­gesprek. 1B is een heel moeilijke reeks, waar paniekvoetbal vermeden moet worden. Dat geldt ook voor het bestuur", aldus nog Damen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties