Reactie Rustige avond voor Swinkels tegen Lommel: "Competitie start nu opnieuw"

Dirk Pieters
| 0 reacties
Rustige avond voor Swinkels tegen Lommel: "Competitie start nu opnieuw"
Foto: Voetbalkrant.com

KV Mechelen deed een uitstekende zaak in het klassement. Het won met overtuigende cijfers van Lommel en doet zo opnieuw mee voor het eerste promotieticket.

Voor de tweede wedstrijd op rij hield KV Mechelen de nul achteraan. Arjan Swinkels had zaterdagavond niet al te veel werk op te knappen. "We hadden de volledige controle over de wedstrijd en dit is dan ook een verdiende overwinning. Onze eerste twintig minuten waren niet zo goed, maar nadien hebben we nog weinig tot geen kansen weggegeven", aldus de verdediger aan Voetbalkrant.com.

Competitie begint opnieuw

Door de overwinning heeft KV Mechelen nu twaalf punten, maar is niet de enige met dat aantal. Ook Beerschot Wilrijk, Roeselare en Lommel tellen evenveel punten. "Er is momenteel één ploeg met 13 punten en daar kan ook Union nog bij komen. Bijna al de rest heeft 12 punten. Je kan stellen dat de competitie dus terug opnieuw begint." 

De perfecte week voor Malinwa. "De wedstrijd in de Beker van België was leuk meegenomen, maar de overwinningen tegen Lommel en Westerlo waren veel belangrijker. Nu doen we terug mee in de competitie. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties