Bushiri: "Die vrije trappen van Luis Garcia, dat is kaviaar"
Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Kortrijk
| 0 reacties

Rocky Bushiri won met Eupen op KV Kortrijk

Bushiri: "Die vrije trappen van Luis Garcia, dat is kaviaar"
Foto: © photonews

Samen met Morteza speelde Rocky Bushiri achterin een sterke partij in de 1-3 overwinning van Eupen bij Kortrijk. De huurling van Oostende was dan ook tevreden achteraf.

"Dit is een heel mooie overwinning, zeker met 1-3", aldus Bushiri achteraf. "Het begon goed en we konden vanuit een sterke organisatie spelen en dat hebben we heel de match kunnen volhouden." Dankzij enkele magistrale vrije trappen van Luis Garcia gingen de drie punten naar Eupen.

"In het Frans zeggen we daar 'kaviaar' tegen, dat wil zeggen dat die bal zó goed is dat je hem niet kan missen. De coach heeft daar ook veel accenten op gelegd. We hebben lengte en spelers die sterk zijn met de kop. In de Beker scoorden we al eentje op stilstaande fase en nu drie."

Zelfde mentaliteit

Het liep goed achterin samen met de scorende Morteza Pouraliganji. "Het klikt altijd wel snel, ik ben geen moeilijke gast. Maar we hebben allebei dezelfde speelstijl. Het is een soort van over-mijn-lijk-mentaliteit. Het maakt niet uit met welk lichaamsdeel we de bal hebben, we zullen en moeten hem hebben."

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties