Dit is ons Team van de Week in 1B

Dirk Pieters
| 2 reacties
Dit is ons Team van de Week in 1B
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de uitslagen op speeldag 8 staat alles weer op een zakdoek in 1B. De strijd om de eerste periodetitel in de Proximus League ligt opnieuw helemaal open. Naar goede gewoonte maken we iedere maandag het team van de matchdag op.

Doel

Verrips had niet al te veel werk tegen Lommel, maar bleef alert op gevaarlijke situaties. Staat achteraan met veel vertrouwen te keepen en dat merk je duidelijk aan de verdedigers.

Verdediging

Daar was Swinkels de grote leider bij KV Mechelen. Ook Kompany speelde een sterke wedstrijd tegen Tubeke. Verdediger Van Den Bergh was nog maar eens van goudwaarde voor Beerschot Wilrijk op een stilstaande fase.

Middenveld

Joachim Van Damme was als verdedigende middenvelder de strijder op het veld tegen Lommel. Is enorm belangrijk in het elftal. Heeft vechtlust in overvloed.  

Abrahams en Rajsel zijn twee spelers met geweldig goede voeten. Allebei pikten ze hun doelpuntje mee. Enkel die van Rajsel zorgde voor de drie punten. 

Brogno op de rechterflank was goed voor een aantal puike acties en aan de andere kant is Tabekou altijd gevaarlijk. Zeker met vooraan Niakaté bij Union.

Aanval

De aanvaller wist er weer drie te maken en staat zoals bijna elke week in het team van de week. Ook Noubissi is zich in de kijker aan het spelen op het Kiel. De aanvaller speelde een uitstekende wedstrijd. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties