Didillon speelt advocaat van Hein: "Tactisch de beste trainer die ik ooit zag"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 17 reacties
Didillon speelt advocaat van Hein: "Tactisch de beste trainer die ik ooit zag"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thomas Didillon had reden om kwaad te zijn, want hij werd in de steek gelaten door zijn ploegmaats. De Franse doelman krijgt echter respijt, want hij is wel op niveau. Maar hij had ook een woordje over zijn trainer te zeggen...

De vraag was onvermijdelijk: staan jullie nog achter de coach? "Eerlijk, het is de beste tactische trainer die ik ooit gezien heb", antwoordde Didillon onmiddellijk. "Ik kan de woede van de supporters begrijpen na de recente slechte resultaten. De coach zet alles op zijn plaats, maar vooral achteraan kunnen we die dingen nooit toepassen, want er is altijd wel iets dat alles in de war gooit."

"Er is niemand die we de schuld moeten geven. We winnen als ploeg, we verliezen als ploeg. Iedereen moet zichzelf in vraag stellen en werken voor het collectief. Enkel zo kunnen we uit deze crisis geraken."

Didillon zou na zijn carrière ook nog een goeie advocaat kunnen worden. "Tuurlijk willen we door met hem. Hij geeft ons vertrouwen. Het is te makkelijk om te zeggen dat het de schuld van de trainer is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties