Najar, exemplarisch voor wat er met Anderlecht aan de hand is
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 1 reacties

Ook Andy Najar deelt - verrassend toch - in de malaise

Najar, exemplarisch voor wat er met Anderlecht aan de hand is
Foto: © photonews

De exponent van de vertrouwenscrisis van Anderlecht? Andy Najar! De Hondurees is normaal één van de jongens die altijd wel zijn wedstrijd speelt, maar nu lukten zelfs de simpelste passes niet. En dan spreken we niet enkel over de pass die de eerste goal inleidde.

Toegegeven, het was een knullige pass op Vranjes, waardoor die in de achtervolging moest en een penaltyfout maakte. Maar het was zelfs niet de enige die hij zo gaf, de rest - gelukkig voor hem - zonder gevolg. En dat verbaasde toch vriend en vijand, want Najar speelt zo normaal gezien niet.

Het is exemplarisch voor de vertrouwenscrisis waarin Anderlecht zit. "Maar heeft het daar wel altijd mee te maken? Najar heeft ook die blessure gehad...", probeerde Vanhaezebrouck het te minimaliseren. Maar dat lukt niet echt.

Als er een boom op het veld gestaan had, hadden ze er zich met negen - Didillon en Trebel buiten beschouwing gelaten - achter verstopt. Niemand duft nog initiatief nemen en heeft schrik om fouten te maken. En laat dat nu net leiden tot fouten... De lichaamstaal spreekt boekdelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties