Ontslagen Dennis Van Wijk haalt hard uit naar het KV Mechelen-bestuur: "Dat zegt dan iemand die één keer per week een half uur op de club is"

Redactie
| 9 reacties
Ontslagen Dennis Van Wijk haalt hard uit naar het KV Mechelen-bestuur: "Dat zegt dan iemand die één keer per week een half uur op de club is"
Foto: © photonews

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Dennis Van Wijk werd al vroeg op het seizoen aan de kant geschoven bij KV Mechelen. Na amper drie speeldagen stuurde Malinwa de oefenmeester de laan uit.

KV Mechelen startte zijn seizoen met een 2 op 9, waarna het bestuur een drastische beslissing nam. "En met het klassieke excuus: hij is te hard", kijkt Van Wijk in Humo terug op zijn ontslag. "Terwijl ik dezelfde trainer ben die ze lieten bijtekenen."

"Ik ben 25 jaar professioneel trainer, maar moet met een boekhouder of een wiskundeleraar gaan discussiëren over voetbal. Dat is lastig", laakt Van Wijk de deskundigheid van het Mechelse bestuur. "In de krant noemde de grote man van KV Mechelen mij 'psychologisch te hard'. Dat zegt dan iemand die één keer per week een half uur op de club is, en alleen maar van horen zeggen weet wat er aan de hand is. Ach, alle excuses zijn goed."

Nog geen C4

Van Wijk is nog volop bezig met de afhandeling van zijn ontslag. "Geloof het of niet, maar ik heb nog steeds mijn C4 niet gekregen van KV Mechelen. Wéér die minachting! Vaak moet je ook nog vechten voor je geld. Dan ga je nadenken of je dit allemaal nog wel wilt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties