Scoren met de ogen dicht bij de beloften van Anderlecht, maar bij de A-ploeg amper een kans
Redactie
| 12 reacties

Mohammed Dauda verteert de overgang van de beloften naar de A-ploeg van Anderlecht niet zo goed

Scoren met de ogen dicht bij de beloften van Anderlecht, maar bij de A-ploeg amper een kans

Mohammed Dauda heeft zijn neus voor doelpunten nog maar eens laten bewonderen bij de beloften. Bij de ploeg van Jonas De Roeck en vorig seizoen bij Emilio Ferrera scoorde hij met de ogen dicht. Toch krijgt hij nog niet echt een kans bij de grote jongens. Waarom?

De 20-jarige Ghanees is eigenlijk vrij compleet als spits: kopbalsterk, snel, kan in de ruimte aangespeeld worden of in de box en scoort dikwijls met één baltoets. Maar waarom hij zijn kans niet krijgt onder Hein Vanhaezebrouck? Hij verteert de overgang van de beloften naar de A-ploeg niet zo best. Daarom ook zijn nog maar 33 (15 in de eerste match op Kortrijk en 18 in de laatste op Zulte Waregem) in de eerste ploeg.

Hij heeft moeite met zich aan te passen aan het ritme op training. De redelijk introverte spits is er ook niet naar om zijn plaats op te eisen en heeft ook moeilijkheden met de tactische aanwijzingen. Dat is een probleem, want de beloftencompetitie is hij ontgroeid en voor de A-ploeg moet hij nog wat ervaring opdoen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties