Reactie Heynen doet Sander Berge vergeten: "Sterker geworden na mijn blessure"

Robby Morren
Robby Morren vanuit Genk
| 2 reacties
Heynen doet Sander Berge vergeten: "Sterker geworden na mijn blessure"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk boekte een felbevochten overwinning tegen Eupen en staat daarmee afgetekend aan de leiding in de Jupiler Pro League. Bryan Heynen geeft toe dat het een moeilijke avond was.

"We speelden niet onze beste match, maar dat zijn de matchen die je ook moet kunnen winnen en dat is gelukt", reageerde Heynen.

Op het einde van de partij scoorde Eupen de aansluitingstreffer en kreeg Genk het nog even moeilijk. "Het is niet eenvoudig om te zeggen wat het precies was. Ik weet wel dat we in de eerste helft heel wat kansen hadden en dan is het jammer dat het slechts 1-0 stond bij de rust."

In de tweede periode kwamen de Limburgers nog goed weg toen Blondelle een huizenhoge kans liet liggen op de gelijkmaker. "Dat mag eigenlijk niet gebeuren", weet de middenvelder. "Maar nadien was iedereen toch weer goed bij de les."

Heynen verving de geblesseerde Berge en deed dat uitstekend. "Ik voel dat ik na mijn blessure sterker ben geworden. Het loopt goed, maar het is ook makkelijker om te spelen in een ploeg die goed draait."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties