Reactie Verhulst geen verhaal tegen winnende treffer: "Het schot van Refaelov was fantastisch"

Dirk Pieters
| 0 reacties
Verhulst geen verhaal tegen winnende treffer: "Het schot van Refaelov was fantastisch"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lokeren verloor zaterdagavond met 2-1 op de Bosuil. Het was niet Ortwin De Wolf die zich twee keer in doel moest omdraaien, maar wel Davino Verhulst. De goalie begon verrassend aan de partij na een blessure van zijn ploeggenoot.

Op het wedstrijdblad en bij het afroepen van de spelers was het steeds De Wolf die in doel zou staan, maar het was Verhulst die aan de partij begon. "Bij één van de laatste ballen tijdens de opwarming ging De Wolf door zijn enkel. Dan krijg je meteen te horen dat je moet spelen. Dat is even de knop omdraaien en zien dat je er klaar voor bent", aldus Verhulst na de wedstrijd.

Man van de Match 

Ondanks de korte opwarming deed de goalie het niet onaardig. "Ik had maar enkele minuten om deftig op te warmen. Dan moet je er meteen staan en dat is niet gemakkelijk. Vorig jaar was ik nog Man van de Match, maar dat is nu niet gelukt. Het schot van Refaelov was gewoon fantastisch getrapt."

Over de zege van de Great Old was het sluitstuk van Lokeren duidelijk. "Het was een verdiende overwinning van Antwerp. Ze waren beter, maar dat is geen schande. Het is een hele sterke ploeg. Zelf zijn we aan het groeien de laatste weken, maar we moeten dringend punten pakken. Dat is het belangrijkste, maar aan onze mentaliteit ligt het niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties