Vanhaezebrouck hoopt op meest positieve scenario voor Dimata, maar dan nog mist hij Fenerbahçe
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 6 reacties

Nany Dimata zou een verrekking hebben in de hamstrings

Vanhaezebrouck hoopt op meest positieve scenario voor Dimata, maar dan nog mist hij Fenerbahçe
Foto: © photonews

Een hattrick scoren en dan geblesseerd van het veld moeten. Het is zoetzuur... Nany Dimata speelde een geweldige match tegen Cercle Brugge, maar staat voor onbepaalde tijd aan de zijlijn.

Hein Vanhaezebrouck ging uit van het meest positieve scenario. "Het eerste vermoeden is een verrekking in de hamstrings", zuchtte hij. "Maar daar moeten we meer onderzoeken voor doen om zeker te zijn. Als het een verrekking is, is hij waarschijnlijk een week of iets meer out."

Dat betekent dus dat Anderlecht het zonder zijn man-in-vorm moet doen tegen Fenerbahçe. En die match moet gewonnen worden om nog een kans te maken om Europees te overwinteren. "Het is altijd iets. Als we een spits hebben die de goal vindt, valt hij uit", klaagde Hein.

Dimata had een droge periode, maar bij de nationale beloften kon hij zich herpakken. "Maar iedereen vergeet precies dat hij nog maar 20 is. Hij heeft nog heel wat jaren voor zich. Op die leeftijd gaat het nog met ups en downs. Maar die kwaliteiten heeft hij altijd al gehad."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties