Reactie Trossard, prins van de Luminus Arena, blijft indruk maken: "Een fijn gevoel"

Robby Morren
Robby Morren vanuit Genk
| 0 reacties
Trossard, prins van de Luminus Arena, blijft indruk maken: "Een fijn gevoel"
Foto: © photonews

Leandro Trossard is de prins van de Luminus Arena. Dit is het seizoen waarin hij toont dat hij het Belgische niveau overstijgt. Tegen Eupen bezorgde hij Genk eigenhandig de zege met 2 goals.

Iedereen sprong recht op de banken bij het eerste doelpunt van Leandro Trossard. Het was werkelijk een fantastische goal. "Ik geef mezelf er een 9 op 10 voor", knipoogde hij na afloop.

De flankaanvaller kampte pas met een schouderblessure en stond tegen Eupen voor het eerst weer aan de aftrap. Resultaat: matchwinnaar met 2 doelpunten. "Het is natuurlijk mooi als je onmiddellijk 2 keer kan scoren."

"Ik ben vooral blij dat we op ons elan verder gaan. Het was jammer dat we het onszelf nog moeilijk maakten op het einde van de wedstrijd, maar we hebben gedomineerd en verdiend gewonnen."

In de spelersgroep is de sfeer opperbest. "We zijn allemaal vrienden geworden en we amuseren ons op het veld. We willen vooruit, we willen altijd scoren."

En zo staat de teller van Trossard intussen op 8 goals. "Mijn statistieken zijn heel goed en dat geeft natuurlijk een fijn gevoel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties