Reactie Meneer Bölöni, wat is momenteel de ambitie voor Antwerp? "Jullie willen me horen praten over de titel of play-off 1, maar..."

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Deurne-Noord
| 36 reacties
Meneer Bölöni, wat is momenteel de ambitie voor Antwerp? "Jullie willen me horen praten over de titel of play-off 1, maar..."

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De razendsnelle opmars van The Great Old is zelden gezien. Antwerp staat na een nieuwe overwinning tegen Lokeren (2-1) verdiend op de vierde plaats en daar hoeft het voor trainer Laszlo Bölöni niet bij te blijven. Na afloop sprak de kritische coach over de ambities voor dit seizoen.

Bölöni stelde zich ondanks een sterke gewonnen partij bijzonder kritisch op voor zijn ploeg (lees hier meer). "De fans hadden duidelijk een goed gevoel na deze match", stelde hij vast. "Maar als als trainer beoordeel ik het anders. Ik wil verder gaan met deze groep."

"Zoek niet naar woorden die ik misschien denk, maar niet zal uitspreken - Bölöni

Wat hij daar precies mee bedoelde? Bölöni liet niet in zijn kaarten kijken. "Gewoon verder. Jullie willen me horen praten over de titel of play-off 1, maar 'verder' betekent voor mij eerst en vooral dat ik een wedstrijd eens rustig kan beleven. Dat we snel 3-0 voor staan en dat ik me in de zetel kan zetten met een fles champagne."

Afsluiten deed de coach nog met een mooie quote: "Zoek niet naar woorden die ik misschien denk, maar niet zal uitspreken." The sky is the limit voor dit Antwerp

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties