Reactie Zwaar ontgoochelde Dequevy: "We begonnen veel te zwak aan de wedstrijd"

Dirk Pieters
| 4 reacties
Zwaar ontgoochelde Dequevy: "We begonnen veel te zwak aan de wedstrijd"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

OH Leuven won afgelopen weekend nog van Westerlo met het kleinste verschil en dan verwacht iedereen een spannende wedstrijd tegen Beerschot Wilrijk. Was dat even fout gedacht. De bezoekers waren het eerste uur werkelijk nergens. Een zware ontgoocheling.

Ook Joeri Dequevy was na de wedstrijd tegen Beerschot Wilrijk niet zo spraakzaam als anders. "We begonnen veel te zwak aan de wedstrijd en lopen na een kwartier meteen achter de feiten aan." Het stond toen al 2-0 voor de thuisploeg na doelpunten van Tissoudali en Noubissi.  

Ook na de pauze leek er geen beterschap te komen, maar in het laatste half uur lukte het dan plots wel. "We moeten leren om de bal meer te vragen. Dan kregen we nog kansen om terug in de wedstrijd te komen, maar het mocht uiteindelijk niet zijn." 

Zo blijft OH Leuven met amper 9 punten achter in het klassement. Enkel Tubeke doet nog slechter met zes punten, maar speelt dit weekend nog wel tegen Union. "Woensdag moeten we opnieuw aan de slag thuis tegen Lommel. We gaan er alles aan doen om dan de drie punten bij ons te houden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties