Vidarsson verdedigt voorzitter en geeft meer uitleg over problemen: "Nooit kritiek geven na wat de voorzitter 25 jaar gedaan heeft" en "Lastig om mee te concurreren"

Vidarsson verdedigt voorzitter en geeft meer uitleg over problemen: "Nooit kritiek geven na wat de voorzitter 25 jaar gedaan heeft" en "Lastig om mee te concurreren"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arnar Vidarsson neemt voorlopig de taken van Peter Maes over. Gisterenavond stond hij ook de supporters te woord die uitleg eisten van Roger Lambrecht. De IJslander probeerde de gemoederen te bedaren.

Vidarsson fungeerde als spreekbuis na het gelijkspel tegen Oostende. "Net als jullie denk ik ook met plezier terug aan de periode van de bekerfinales. Dat zal altijd in ons hart zitten. Maar dat is 5 jaar geleden en nu is de situatie helemaal anders", noteerde Sporza.

"We zijn al 5 jaar aan het sukkelen, maar we kunnen dit alleen samen omdraaien. Mét onze voorzitter. Vergeet niet wat die de voorbije 25 jaar voor deze club heeft gedaan. Laat ons daar nooit kritiek op geven. Nooit!"

Niet in de greep van managers

Vidarsson zag redenen waarom het fout loopt. "Het ligt dus niet aan de voorzitter, want hij wil net als ons opnieuw de bekerfinales halen of eens in Play-off I geraken. Het ligt wél aan het voetbal, dat de voorbije jaren fel is veranderd. Er is nu heel veel buitenlands geld bij een pak Belgische clubs. Het wordt steeds lastiger om daarmee te concurreren."

Dat Lokeren een duiventil is door de invloed van de managers wou hij wel ontkennen. "Ik kan jullie verzekeren dat Lokeren absoluut niet in de greep is van de makelaars. 100% zeker. Er zullen geen lijken uit de kast vallen bij ons."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties