Reactie De laatste woorden van Maes: "Niet het moment voor Lokeren om de kopjes te laten hangen"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Lokeren
| 2 reacties
De laatste woorden van Maes: "Niet het moment voor Lokeren om de kopjes te laten hangen"

Peter Maes wist goed genoeg dat de prestatie van zijn ploeg onvoldoende was, maar verscheen wel nog op de persbabbel als de trainer van Sporting Lokeren. Zonder het zelf al zeker te weten zou hij daar zijn laatste woorden uitspreken.

Na een bijzonder lastige week en de 0-0 tegen KVO wou Maes vooral positief blijven. "De domper had nog groter kunnen zijn met een verlies. Nu pakken we toch een punt en houden we de nul, dat nemen we mee naar de volgende wedstrijd. Dit is niet het moment om de kopjes te laten hangen", keek hij nog vooruit.

Of zijn arrestatie invloed had op het spel? "Dat was absoluut niet van belang. De ploeg was heel gefocust en iedereen beseft dat het belangrijkste blijft om matchen te gaan winnen. Neen, het speelde geen rol."

Ik moet de beslissing van de voorzitter afwachten...

Zijn eigen positie kwam ook ter sprake. "Een 6 op 36 is ook de verantwoordelijkheid van de trainer. Deze week hebben Lambrecht en ik erover gesproken, ja, maar het is de beslissing van de voorzitter en die moet ik zelf ook afwachten." Nog geen uur later zou Peter Maes zijn ontslag krijgen... (lees hier meer)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties