Reactie Ivan Leko ziet de situatie na vijf duels zonder overwinning onder ogen: "Eerste keer in 17 maanden dat Club Brugge niet baas is"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 21 reacties
Ivan Leko ziet de situatie na vijf duels zonder overwinning onder ogen: "Eerste keer in 17 maanden dat Club Brugge niet baas is"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge blijft in de competitie achter met een 2 op 9. Blauw-zwart kon, met de twee Champions League-duels erbij gerekend, al vijf keer op rij niet winnen. "Onvoldoende voor een topclub", beseft coach Ivan Leko.

Blauw-zwart bleef in Sint-Truiden op een 2-2 gelijkspel steken. "Het is de eerste keer in zeventien maanden dat dit Club Brugge overkomt. We zijn niet dominant, niet baas in wedstrijden", analyseert Leko de situatie.

Meerdere spelers niet op Club-niveau

"Ik zag tegen STVV opnieuw dat we moeilijk een match kunnen winnen wanneer meerdere spelers niet op Club-niveau acteren."

"Drie duels in de competitie en twee in de Champions League niet gewonnen, dat is onvoldoende voor een topclub als Club Brugge", weet Leko.

"We moeten nu met de technische staf een goede analyse maken en naar oplossingen zoeken. Dit is verre van een ideaal scenario." De landskampioen speelt dinsdag thuis tegen KV Oostende.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties