Reactie Vancamp tevreden met drie punten en doelpunten: "Doelsaldo kan belangrijk worden"

Dirk Pieters
| 0 reacties
Vancamp tevreden met drie punten en doelpunten: "Doelsaldo kan belangrijk worden"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beerschot Wilrijk scoorde vrijdagavond drie doelpunten tegen OH Leuven. Een overwinning die nodig was voor de Antwerpse club in de strijd voor het promotieticket.

De thuisploeg was in de eerste helft oppermachtig. "Leuven is op die moment nauwelijks over onze middenlijn gekomen. We hadden de match volledig in handen en maakten ook twee mooie doelpunten. Dat hadden er gerust nog meer kunnen zijn voor de pauze", aldus Vancamp na de wedstrijd aan Voetbalkrant.com

Te nonchalant op het einde

Het laatste half uur van de partij was het vreemd genoeg nog even bibberen en beven. "Dan kwam er wat nonchalance aan te pas. Ook de vermoeidheid speelt in die fase ook mee. De staat van het veld is niet te onderschatten. Het veld ligt er heel zwaar bij."

Drie doelpunten gemaakt en dat hadden er meer kunnen en mogen zijn. "Misschien telt doelsaldo nog wel. Dat zou nog wel belangrijk kunnen zijn. Ook ik had de kans om een doelpunt te maken, maar ik gaf de bal nog af aan Hoffer. Een verdediger van OH Leuven kon er nog net zijn voet tegen zetten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties