BREAKING: Peter Maes ontslagen in Lokeren

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Lokeren
| 74 reacties
BREAKING: Peter Maes ontslagen in Lokeren

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De bijl is gevallen: Peter Maes is niet langer de trainer van Lokeren. Meteen na de 0-0 tegen KV Oostende kreeg hij de beslissing te horen van voorzitter Roger Lambrecht.

'Niet winnen is het einde', was tijdens de week al de duidelijke boodschap van de voorzitter. Lokeren speelde zaterdagavond in een weinig overtuigende partij 0-0 tegen KV Oostende en daarmee is het ontslag een feit. Assistent Arnar Vidarsson zal vanaf morgen voorlopig overnemen. 

Het is het orgelpunt op een zware week voor Peter Maes. De nacht van maandag op dinsdag bracht hij door in een cel op verdenking van witwaspraktijken en lidmaatschap aan criminele organisatie, nu volgt een nieuwe mokerslag met zijn onverbiddelijke ontslag.

Einde van een tijdperk

Een harde klap voor heel Lokeren, maar wel één die er al langer zat aan te komen. Het rapport voor dit seizoen is 6 op 36 en zo is de ploeg nog niet uit de degradatiezone geraakt.

Maes neemt afscheid in mineur van de club waar hij jaren op handen gedragen werd. Hij bezorgde Lokeren in zijn eerste periode (2010-2015) op Daknam twee bekers, Europees voetbal en meermaals play-off 1. Het zorgde er mee voor dat de supporters zelfs nu hem niet zozeer viseerden als Lambrecht. (lees hier meer)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties