Dit is ons Team van de Week in 1B

Dirk Pieters
| 3 reacties
Dit is ons Team van de Week in 1B
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In 1B werd afgelopen weekend speeldag 12 afgewerkt. KV Mechelen, Union en Beerschot Wilrijk triomfeerden. Lommel beet in het zand tegen Westerlo. Naar goede gewoonte maken we op maandag de balans op met ons team van de week.

DOEL

Koen Vanlangendonck (Westerlo) kon de nul houden, voor het eerst dit seizoen. Hij stopte bovendien de strafschop van Rocha en had zo een groot aandeel in de drie punten. 

VERDEDIGERS

Mera (KV Mechelen), Biset (Westerlo) en Van den Bergh (Beerschot Wilrijk) vormen ons drietal achterin. Mera was de man bij KV Mechelen. Defensief sterk en ook aanvallend steeds gevaarlijk.  Biset heerste achteraan bij Westerlo met zijn ervaring. Van den Bergh was de beste verdediger op het Kiel tegen Leuven.

MIDDENVELDERS

Tissoudali (BW) en Storm (KV Mechelen) bevolken de flanken. Weymans (Tubeke), Pinto Borges (Union) en Kaya (KV Mechelen) staan centraal. 

Weymans scoorde voor Tubeke en speelde een sterke wedstrijd. Net zoals Pinto Borges voor Union op het middenveld. Tissoudali betwistte zijn beste match voor Beerschot Wilrijk en wist een doelpunt mee te pikken. Storm speelde dan weer degelijk bij KV Mechelen.

Kaya was de draaischijf bij KV en begint zich meer en meer als de patron op het middenveld te gedragen.

AANVAL

Niakaté en Tau (Union) staan voorin. Het duo is niet te stoppen. Die eerste prikte weer raak. Die tweede ook en gaf bovendien een assist.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties