Genk zag naast Sander Berge ook aanvaller terugkeren uit blessure: "Altijd blij als ik de ploeg kan helpen"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 1 reacties

Edon Zhegrova blij met basisplek tegen Antwerp na blessure

Genk zag naast Sander Berge ook aanvaller terugkeren uit blessure: "Altijd blij als ik de ploeg kan helpen"

Philippe Clement kon in de wedstrijd tegen Antwerp opnieuw een beroep doen op de jonge vleugelspeler Edon Zhegrova. Een welgekomen optie, met het drukke programma en de afwezigheid van Leandro Trossard in het achterhoofd.

Zhegrova mocht meteen starten van zijn coach en pakte met Genk dus de zege op de Bosuil (2-4). "Het was een erg belangrijke verplaatsing voor ons", aldus de Kosovaar. "Deze 3 punten waren belangrijk om leider te blijven. In de eerste helft kregen we 2 tegengoals, maar na de pauze hebben we ons voetbal gespeeld en toch nog de 3 punten gepakt."

Clement maakte zich eens goed boos tijdens de rust. "De coach zei dat we niet mochten opgeven met onze kwaliteiten. Het was inderdaad een gekke tweede helft", vervolgde de aanvaller.

Over zijn eigen prestatie was hij tevreden. "Ik doe altijd mijn best om het team te helpen als ik de kans krijg. Ik ben blij dat ik mijn kans kreeg en ik hoop dat ik in de toekomst nog mag spelen. De match tegen Club (zaterdag, red.)? Het wordt een moeilijke match, maar we zullen thuis ons voetbal proberen te spelen en alles geven", zegt Zhegrova

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties