Reactie Verheyen zag zijn ploeg door het oog van de naald kruipen: "Gelukkig is dit goed afgelopen"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Oostende
| 3 reacties
Verheyen zag zijn ploeg door het oog van de naald kruipen: "Gelukkig is dit goed afgelopen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Je kon de opluchting van zijn gelaat aflezen. En normaal is het niet makkelijk om een emotie waar te nemen bij Gert Verheyen. Maar hij zit al weken met een kleedkamer die verscheurd wordt door twijfel. De driepunter tegen KV Oostende maakt daar - hopelijk - een einde aan.

Nochtans was het op het nippertje en had het dubbeltje ook de andere kant kunnen opvallen. "Charleroi had een punt verdiend. En had ook kunnen winnen. Maar deze zege is zo belangrijk na de kletsen die we de laatste matchen gekregen hebben. Gelukkig is dit goed afgelopen", zuchtte hij. 

Na de 1-0 deed Oostende wat ze al heel het seizoen doen: achteruit kruipen. "Ik had nochtans alles uitgelegd in de kleedkamer. Ik wist dat ze met dubbele flanken gingen spelen, maar dan vind je daar toch geen antwoord op. Dat is door de schrik die we de laatste matchen hebben opgedaan. We liepen weer te veel achteruit."

"Met deze drie punten kunnen we toch hoop hebben en hebben we gemoedsrust opgedaan. Anders was je in een heel ander verhaal terechtgekomen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties