Reactie Doelpuntenmaker Van Hyfte na overwinning: "Kies maar wie de goal krijgt"

Dirk Pieters
| 2 reacties
Doelpuntenmaker Van Hyfte na overwinning: "Kies maar wie de goal krijgt"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beerschot Wilrijk wipt (even) naar de derde plaats in het klassement na een overwinning tegen Roeselare (2-1). Een verdiende overwinning, al had de score nog kunnen oplopen.

De thuisploeg was vooral in de eerste helft goed, maar ging toch met een 1-1 gelijkspel de rust in. "Jammer dat je zo goed speelt en dan toch met een slecht gevoel naar de kleedkamer moet gaan. Dat is niet de eerste keer dit seizoen dat we dit meemaken. Goed spelen, maar geen voorsprong", aldus Van Hyfte na de wedstrijd aan Voetbalkrant.com.

Wie maakte de goal?

De 2-1 was een mooie ingestudeerde corner, maar wie maakte nu uiteindelijk de goal? "De bal gaat via mij binnen, dus ik maakte hem." (lacht). De bal van Van Camp week af via mij, maar kiezen jullie maar aan wie je hem geeft. Het belangrijkste zijn de drie punten." 

In de stand doet Beerschot Wilrijk een goede zaak. "Ondanks dat de eerste periode voor ons voorbij is, blijft het wel belangrijk onze punten te pakken. Je weet uiteindelijk nooit wat er nog allemaal kan gebeuren. We moeten zeker zorgen dat we bij die eerste vier blijven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties