Reactie De Belder spreekt over steungebaar voor Bayat, Trebel deed zelfde gebaar en geeft meer nieuws over zijn blessure

De Belder spreekt over steungebaar voor Bayat, Trebel deed zelfde gebaar en geeft meer nieuws over zijn blessure
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In navolging van Dylan De Belder, ook cliënt van Mogi Bayat, uitte Adrien Trebel vandaag zijn steun voor Mogi Bayat na zijn doelpunt. De geboeide handen lieten duidelijk zien dat hij nog steeds achter zijn manager staat.

Over Bayat zei hij na de wedstrijd niks. Dat deed Dylan De Belder na Cercle Brugge - Moeskroen wel: "De zaken die nu zijn naar buiten gekomen zijn wat ze zijn, maar voor mij blijft hij mijn makelaar. Hij heeft me de voorbije jaren altijd ondersteund en me goed geholpen. Als mens kan ik niets slechts van hem zeggen."

Over zijn blessure kon de middenvelder van Anderlecht wél iets meer zeggen. "Het is een beetje speciaal. Het is een probleem dat niet weggaat, maar ik doe er wel alles aan om het te verhelpen. Ik weet wel niet hoe het gaat aflopen. Voorlopig doe ik voort."

Hein Vanhaezebrouck zei afgelopen donderdag nog dat een operatie waarschijnlijk onvermijdelijk is, maar liet hem op Waasland-Beveren toch starten. "Dat is iets dat we alle weken opnieuw gaan moeten bekijken. Morgen moeten we het terug bekijken..."

Maar een meer definitieve oplossing voor die buikspieren lijkt nog steeds onvermijdelijk. "Misschien kan hij nog even doorgaan, misschien is het volgende week gedaan, misschien geraakt hij morgen niet uit zjn bed... We gaan het zo lang mogelijk proberen rekken, maar het moet wel doenbaar blijven. Anders heeft het weinig zin."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties