Lierse Kempenzonen lost de verwachtingen met 17 op 33 nog niet in: "Het is niet 'wauw', maar we gaan niet dramatiseren"
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 3 reacties

Lierse Kempenzonen lost de verwachtingen met 17 op 33 nog niet in

Lierse Kempenzonen lost de verwachtingen met 17 op 33 nog niet in: "Het is niet 'wauw', maar we gaan niet dramatiseren"
Foto: © photonews

Thomas Wils is een van de bekende gezichten bij het nieuwe Lierse Kempenzonen. De fusieclub kende een moeizame start in de Eerste Amateurklasse, met 17 punten uit 11 wedstrijden.

"Het is een begin met gemengde gevoelens", vertelt Wils in gesprek met Voetbalkrant.com. "De resultaten zijn niet 'wauw', maar ook niet slecht."

"We slaagden er nog niet in om uit te pakken, maar we gaan de huidige situatie nu ook niet dramatiseren. We zitten nog steeds in het bovenste peloton."

"De naam Lierse straalt nog altijd veel ambitie uit. Tegenstanders proberen zich daartegen te weren."

Wils ziet meerdere verklaringen waarom het bij Lierse Kempenzonen nog niet loopt zoals verhoopt. "De naam Lierse straalt nog altijd veel ambitie uit. Tegenstanders proberen zich daartegen te weren. Dat maakt het voor ons niet evident. Met de nieuwe coach zoeken we naar oplossingen. Onze thuisbalans moet met slechts één overwinning absoluut beter."

Heeft het niveau van 1ste Amateur Wils verrast? "De vorige twee seizoenen was al snel duidelijk dat Beerschot Wilrijk en Lommel zouden stijgen. Met Deinze, Virton, Lierse Kempenzonen en RWDM doen dit jaar meerdere teams mee voor promotie, terwijl leider Thes Sport iedereen verbaast. Dat maakt de reeks een stuk aantrekkelijker."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e nationale

Nieuwste reacties