Reactie Gemengde gevoelens bij trainerswissel Roeselare: "Ik weet niet of het nodig was" en "Zij brengen frisse wind"

Gemengde gevoelens bij trainerswissel Roeselare: "Ik weet niet of het nodig was" en "Zij brengen frisse wind"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na een 1 op 18 schoof Roeselare Jordi Condom opzij voor de Spanjaard Victoriano Rivas Alvaro. Zijn debuut bij de West-Vlaamse club werd geen succes met een 3-2-nederlaag in Tubeke. Of het toch de juiste beslissing was om hem aan te stellen, zal op de lange termijn moeten blijken.

Het is in elk geval niet zo dat Maël Lépicier met een beschuldigende vinger richting de vorige coach wijst. "Een noodzakelijke trainerswissel? Ik weet niet of het nodig was, maar de resultaten moeten volgen. Het is een keuze van het bestuur en wij moeten daar als spelers in meegaan. Iedereen gaat nu achter de nieuwe trainer staan", beweert de verdedigende middenvelder.

Dat Rivas Alvaro begint met een nederlaag, hoeft niet meteen het ergste te betekenen. "Het is juist de eerste week geweest voor hem. Het was zijn zijn vuurdoop. Hij heeft nu al gezien welke dingen goed en welke dingen minder goed waren", besluit doelman Wouter Biebauw.

Positive indruk

Naast de nieuwe T1 vervoegden ook David Colpaert en Alberto Berrocal Correa de staf. Biebauw ziet het met hen drie wel zitten. "Mijn indruk van hen is heel positief. Het zijn jonge trainers. Zij brengen een frisse wind. Zij zullen proberen de groep goed aan te pakken en er de beleving in te krijgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties