Reactie Debutant Monsecour (22) moet het als enige komen uitleggen in Lokeren: "In één woord: klote"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Lokeren
| 7 reacties
Debutant Monsecour (22) moet het als enige komen uitleggen in Lokeren: "In één woord: klote"

Een voorsprong uit handen geven, halverwege als een kaartenhuisje in elkaar zakken én vooral niet weggeraken van de laatste plaats: ja, die laatste nederlaag kwam hard aan in Lokeren (2-4 tegen Charleroi). Na zijn seizoensdebuut was Arno Monsecour de enige die met de pers wou komen praten.

De vaste basisspelers bedankten allemaal voor een interview of namen de achterdeur van het Daknamstadion, behalve Arno Monsecour. De 22-jarige verdediger toonde zich een echte (beloften)kapitein nadat hij door de vele blessures zijn eerste competitieminuten van het seizoen kreeg.

"In één woord: klote", opende hij doodeerlijk. "Het is moeilijk om hier tevreden over te zijn, zowel voor mezelf als voor de ploeg. Het was niet goed genoeg en dat geeft nu gewoon een kutgevoel."

"Ik kijk dan vooral naar mijn eigen prestatie. Sneller vermoeid, andere positie als rechtsachter… Ik weet niet wat het was, maar ik wil het ook niet als excuus gebruiken. Dit was gewoon niet goed genoeg."

Het is natuurlijk ook niet makkelijk bij een noodlijdende ploeg die momenteel degradatiekandidaat nummer één lijkt. "We staan waar we staan - laatste - en daar kunnen we niet omheen. Dat kan in de hoofden kruipen en het geluk zal in deze situatie ook niet altijd aan onze kant zijn. Maar we moeten vooruit kijken, focussen op het positieve en hard blijven werken", aldus Monsecour.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties