Reactie KV Mechelen-coach Vrancken zag hoe zijn ploeg na rust voor een totaal ander spelbeeld zorgde: "Beerschot Wilrijk deed niet meer mee"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 7 reacties
KV Mechelen-coach Vrancken zag hoe zijn ploeg na rust voor een totaal ander spelbeeld zorgde: "Beerschot Wilrijk deed niet meer mee"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen werd vrijdag pas na de 0-1 en nog enkele weggegeven kansen wakker. De vroege gelijkmaker van Nikola Storm in de tweede helft deed de match kantelen.

Vrancken startte zijn nabeschouwing door in eigen boezem te kijken. "We  gingen verdiend met een 0-1-achterstand de rust in. We waren niet scherp genoeg in de duels. Elke tweede bal verloren we. De spelers waren meer bezig met klagen over fouten."

"Ik vroeg de persoonlijkheden om op te staan op dit moeilijke moment."

Wat gaf Vrancken zijn spelers mee tijdens de pauze? "Eigenlijk weinig. De simpele dingen, zoals korter bij elkaar spelen. Ik vroeg de persoonlijkheden om op te staan op dit moeilijke moment. Ze moesten de anderen meetrekken. Dat is ook gebeurd."

Met de kenmerken van het huis, passie en strijd, trok Malinwa een gelijkspel uit de brand. "Beerschot Wilrijk deed na rust niet mee", besloot Vrancken. "We waren veel scherper en speelden ze weg. Maar we maakten gewoon te weinig doelpunten." (Zijn reactie op de afgekeurde 2-1 van Igor de Camargo leest u HIER)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties