Eindelijk kans voor verdediger die al weken op de tribune zit bij Antwerp? "We zouden alle vier bij elke Belgische ploeg in de basis staan"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 2 reacties

Matheus Borges hoopt tegen STVV eindelijk op nog een kans bij Antwerp

Eindelijk kans voor verdediger die al weken op de tribune zit bij Antwerp? "We zouden alle vier bij elke Belgische ploeg in de basis staan"
Foto: © photonews

Jelle Van Damme is er dit weekend niet bij door schorsing bij Antwerp. En dus komt er eindelijk een kansje voor een andere centrale verdediger. Verhuist Matheus Borges van de tribune naar de basis?

Borges zit in een moeilijke situatie. Sinds zijn kuitblessure komt hij niet meer in de plannen van Laszlo Bölöni voor. "Er waren weken waarin ik fit was en zelfs dan kwam ik op de tribune terecht. Dat is hard", zegt de Braziliaan in GvA.

"Dan ga je nadenken over wat je verkeerd hebt gedaan. Eerlijk gezegd vond ik geen reden, maar je kan er weinig van zeggen omdat iedereen goed bezig is. Ik kan alleen maar hard werken en ervoor zorgen dat ik er sta als de trainer me nodig heeft."

Nadenken

De concurrentie achteraan is moordend bij The Great Old. "Ik speel op de best bezette positie bij Antwerp. De vier centrale verdedigers - Arslanagic, Van Damme, ­Batubinsika en ik - kunnen volgens mij in elke Belgische ploeg in de ­basis staan. Maar hier kunnen er maar twee spelen. Al denk ik weleens: waarom proberen we het niet met drie. Maar goed, in mijn situatie denk je heel veel na…"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties